Algemene elektriciteitswerken

  Elektriciteit

  Klassiek systeem of domotica?

  Ook al is het niet altijd meteen zichtbaar, elektriciteit is de hoofdtechniek in een woning. Wat zouden we immers doen zonder?

  Je kan bij ons kiezen voor een klassiek systeem, waar alle lichtpunten via hun vaste bijhorende schakelaars bediend worden. Dit systeem heeft zeer weinig kans op een slechte werking aangezien er weinig technologie aan te pas komt. 

  Wil je als bewoner meer comfort? Kies dan voor een geautomatiseerde installatie of domotica. Je kan starten met een basis voor verlichting. Vervolgens kan je deze basis verder uitbreiden met verwarming, koeling, zonwering, ventilatie, videofonie, geluidsinstallaties, ... Het is mogelijk om de uitbreiding pas op een later tijdstip te doen, zonder dat er dan nog enige sloop- of breekwerken aan te pas komen. Houd gewoon van aan de start de installatie op lange termijn voor ogen.

  Elektriciteit

  Zowel nieuwe als bestaande installaties

  Je kan bij ons niet alleen terecht voor een nieuwe, maar ook voor het conform maken van een bestaande elektrische installatie. 

  Wij zorgen ten slotte voor de opmaak van situatieplannen en eendraadschema's. Deze worden digitaal en op papier afgeleverd.

  Deurcommunicatie

  Deurcommunicatie

  BIEDT COMFORT EN VEILIGHEID

  Deurcommunicatie is eveneens een belangrijk onderdeel van een woning. Kies je voor een standaard deurbel met een leuk deuntje? Of wil je de oproep op je smartphone of tablet ontvangen? Jij kiest de deurbel die het best past bij jouw gezin en gewoontes. Wij zorgen ervoor dat de installatie vlekkeloos verloopt.

  Interesse? Contacteer ons volledig vrijblijvend!

  Logo

  Volg ons


  Openingstijden


  • Ma - vrij 08:00 - 18:00
  • Zaterdag Enkel op afspraak
  • ZondagGesloten