Algemene elektriciteitswerken

Elektriciteit

Klassiek systeem of domotica?

Ook al is het niet altijd meteen zichtbaar, elektriciteit is de hoofdtechniek in een woning. Wat zouden we immers doen zonder?

Je kan bij ons kiezen voor een klassiek systeem, waar alle lichtpunten via hun vaste bijhorende schakelaars bediend worden. Dit systeem heeft zeer weinig kans op een slechte werking aangezien er weinig technologie aan te pas komt. 

Wil je als bewoner meer comfort? Kies dan voor een geautomatiseerde installatie of domotica. Je kan starten met een basis voor verlichting. Vervolgens kan je deze basis verder uitbreiden met verwarming, koeling, zonwering, ventilatie, videofonie, geluidsinstallaties, ... Het is mogelijk om de uitbreiding pas op een later tijdstip te doen, zonder dat er dan nog enige sloop- of breekwerken aan te pas komen. Houd gewoon van aan de start de installatie op lange termijn voor ogen.

Deurcommunicatie

BIEDT COMFORT EN VEILIGHEID

Deurcommunicatie is eveneens een belangrijk onderdeel van een woning. Kies je voor een standaard deurbel met een leuk deuntje? Of wil je de oproep op je smartphone of tablet ontvangen? Jij kiest de deurbel die het best past bij jouw gezin en gewoontes. Wij zorgen ervoor dat de installatie vlekkeloos verloopt.

Deurcommunicatie

Interesse? Contacteer ons volledig vrijblijvend!

Volg ons


Openingstijden


  • Ma - vrij 08:00 - 18:00
  • Zaterdag Enkel op afspraak
  • ZondagGesloten

Nieuwsbrief


Mis geen enkel nieuwtje. We informeren je vrijblijvend en je kan steeds uitschrijven.
Inschrijven